Godt nytt år !!

Hei. Nå er det ikke lenge igjen av 2011 ! Og jeg har allerede hørt ett par raketter ! ;) 

Har ikke bloggen siden torsdag (?), Men på torsdag til fredag hadde jeg overnattingsbesøk av Silje! <3<3 Og da gikk faktisk mesteparten av tiden i å lese bok :P Jeg leste i 'dødslekene' og hun 'opp i flammer'. Den jeg leste er bok nr 1 i serien the hunger games(tror jeg) og den hun leste er nr2 ;) Hun har snakket om boken dødslekene helt siden hun fikk boken, men jeg har alldri følgt med. Men på torsdagskveld bestemte jeg meg for å lese den. Og ja, den var sykt gøy! Så kvelden menst hun sov hos meg leste vi, når vi voknet leste vi, og så dro Silje hjem og jeg på jobb og med en gang jeg kom hjem igjen leste jeg til kl 3 på natten ut boken ! :D Den var drit bra! Og heldigvis fikk jeg låne 2'en i samme sleng, for hun ble ferdig med den. Så det blir nokk mer lesing i morgen !! 


Nydelig ! <3

^^ 

Men i dag har jeg jobbet helt siden jeg stod opp, som vil si 12 tiden ;D Men nå har jeg endelig tid til å blogge litt før nyttårskvelden starter :D 

Det er helt utrolig hvor fort dette året har gått ! Jeg føler det bare er noen måneder siden sist nyttårsaften! <31 år siden... !

Håper alle får en fantastisk nyttårsaften og et godt nytt år !! <3

-Kristine

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

memaselfandi

memaselfandi

15, Stord

To jenter, som blogger om alt som faller oss inn ;P leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits