sunt og skinnende hår?

jeg tenkte, siden det ikke er så veldig sent og jeg ikke har noe annet å gjøre så skriver jeg liksågodt et innlegg før jeg8 går å legger meg. så her kommer noen tips til å få sunt og skinnende hår.


jeg vet ikke hva Kristen Bell putter i seg til normalt, men jeg er ganske sikker på hun ikke spiser så altfor mye usunt. (men hva vet vell jeg, det kan være hun har behandlett håret sitt for å få det slikt.. men helt ærligt tror jeg kansje ikke det.)

 

(jeg misunner Vanessa hudgens for håret hennes. Håret hennes ser kjempe sunt ut! alle de som har naturligt krøllet hår er så utroligt heldige, og jeg syntes bare det er domt å stritte og ødlegge håret for å få det stritt!! men jeg har vell egentlig ikke så mye å si siden jeg har helt stritt hår og alltid har hatt det, men uansett!!)


(Hilary Duff har vert innom mangen farger som brunt og blont, hun kler vell det meste! jeg synter også hun kler oransje jeg. oransje hår eg så UTROOLIG pent! skjønner ikke hvorfor noen folk tar å farger håret! slik som Hilary Duff har gjort, MANGEN GANGER (men jeg vet ikke helt sikkert hva som er den naturlige fargen hennes jeg, blondt?)
alt kler vell den smykke? ihvertfall oransje hår!

det er vel ikke akkuratt noen hemlighet, men det du trenger er protein. mer enn 90 prosent av håret ditt er protein, så da er det vel egentli ganske logiskt at du er nødt til å få disse proteinene via mat. xDD

vi har lært ALT om proteiner i mat og helsen, så vi vet vel noe lunde hva vi skal se etter i butikken. men jeg tenkte at jeg kan jo remse opp noen gode kilder til proteiner likvell.

- KJØTT

- FISK

- EGG

- OST

Men, dette her kan jo ikke alle spise. vegetariane spiser jo ikke kjøtt og slikt. så deres proteinkilde kan være for eksempel dette:

- SOYABØNNER

- FRØ

- NØTTER

 

 

 

noe annet som også er bra for både hår vekst og å hindre hår tap er antioksidanter faktisk.  Antioksidanter finnes det mye av i bær, krydder og urter. men når jeg er ute etter noen antioksidanter har jeg funnet ut en huskeregel.(eller det er vel ikke akkuratt en huskeregel da men, for det er ikkje så vanskelig å huske bær og urter, men jeg synest det funker.) og det er at jeg skal lete etter oransje grønnsaker og frukter, for der er det spesielt mye antioksidanter.


(noen ideer :)) men som jeg sa, oransje, jeg pleier å spise gulrøtter jeg. for eksmpel mens jeg ser på tv eller´no.)

 

sånn, det var vell det for nå det da. versåsnill å gi beskjed om dette er dritkjedligt.. for da får jeg vel finne en annen måte ålage innleggene på, men ver så snill å si ifra, for viss ikke kan jeg ikkje gjøre no med det..:) så pleeeeazz feedback:))

Q: hva syntes du om innlegget?

Q: vet du om noen andre gode kilder til proteiner eller antioksidanter?

- jodlest !2 kommentarer

Aina <3

20.jan.2012 kl.04:57

Du skrive så utrulig bra, Silje! <3

memaselfandi

21.jan.2012 kl.00:01

Aina: tusen takk <33

Skriv en ny kommentar

memaselfandi

memaselfandi

15, Stord

Helse ! leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits